Tegyél az egészségedért minden nap!

Parazita írtás! Para cleans!

2023/01/22. - írta: Ketti18

Para cleanse! Parazitaírtó!

Mindnyájyunk szervezetében anélkül hogy tudnánk róla több parazita is jelen lehet! A nem meg felelően tisztított víz a nem ellenőrzött állatifehérje a nem meg felelő higiéniai szabályok be nem tartása, háziállataink közelsége, mind parazita fertőzés forrása lehet! A paraziták el szívjak fel emésztik az éltető energiát amire nekünk lenne szükségünk és bélsarukkal tovább terhelik és mérgezik szervezetünket!

Összetevők!cink,vörös áfonya,fokhagyma,almapektin,feketedióhéj,sárgarépalé,papaya,pau darco.fehérdiókéreg,szegfűszeg,üröm,közönsées mahonia,áfonyalevél,angyalgyőkér,echinacea,orvosi tisztesfű,bakfű vagy betonikfű,szürkedió

A PARA CLEANSE kivezeti a szervezetben előforduló, gyulladásokat okozó parazitatörzseket. Ezek a termékek együtt elképesztően hatásosak. Akiknek hosszabb ideje stagnál a fogyása, vagy nem indul be hetek alatt sem, mindenképpen javaslom. Pozitív hatása elsöprő erejű! A kúrát ilyen szélsőséges esetben hónapokon keresztül érdemes folytatni Ha elakadtál a fogyásban, ne ess kétségbe, ez a 3 termék együtt megoldás lehet a problémára! Természetes módon segítjük az emésztőrendszerünket az idális egyensúly megtartására. Támogatja a baktériumok alkotta bélflórát és javítja a krónikus emésztési zavarokat is. a parazita fertőzésre könnyű gyanakodni, mert olyan tünetekkel jár, amit az életvitelünk is kiválthat, mint például az egyoldalú táplálkozás vagy a túlzott stressz.

Ezek a férgességhez hasonló olyan tüneteket okozhatnak, (puffadás, hasmenés, hányinger, hasfájás, általános levertség, fáradtság, rossz közérzet, szorongás, alvás zavar, fogcsikorgatás), azonban ez nem azt jelenti, hogy mindenki, akinél ezek megjelennek, bélférges lenne. Gyanú esetén ezért is fontos az előbb javasolt orvosi kivizsgálás, és amennyiben nem igazolódik élősködő jelenléte, akkor viszont sürgősen el kell gondolni a teljes életmódváltáson. • több folyadék és emésztést segítő tápanyag fogyasztása, • rendszeres testmozgás, • a finomított szénhidrátok kerülése, • stressz csökkentése. A szervezetünkben könnyen elszaporodhatnak a betegséget okozó mikroorganizmusok, paraziták. Ez lehet közvetlen fertőzés eredménye, de a problémákat okozhatják a paraziták által előállított méreganyagok is. A parazitafertőzés ráadásul sokkal gyakoribb, mint hinnénk, és az is igaz, hogy kevesen vannak tisztában ezzel. Nagyon sokféle parazita telepedhet meg a szervezetünkben, a legismertebbek közé tartoznak a különböző férgek, amőbák, mételyek, de rendkívül gyakoriak például a különböző élősködő rovarok, például a bolhák, atkák és poloskák. Ezek azonban a testünk külső részét érintik, például a bőrünket, ezért általában könnyebb ezeket észrevenni. Hogyan ismerhetjük fel a parazitafertőzést?

A "belsőleg" támadó paraziták a bőrünkön vagy az elfogyasztott étellel, esetleg szennyezett vízzel a szájunkon át kerülhetnek a szervezetünkbe. A nem megfelelően előkészített ételek (például a sertéshús) is tartalmazhatnak parazitákat, mint ahogy a háziállatok közelsége is megnövelheti a parazitafertőzés rizikóját. Sok parazita a bélrendszerünkben telepszik meg, és vagy az elfogyasztott táplálékon élősködik, vagy pedig ott rakja le a tojásait. Ez gyulladásokat is okozhat, de emellett pedig a bélrendszer belső nyálkahártyáját is károsíthatja. Ennek a tünetei a súlyos, krónikus hasmenés. A paraziták által termelt salakanyagok is hasi panaszokat okozhatnak , például székrekedést, fokozott gázképződést és puffadást, hányingert, és hasi fájdalmakat. Ez utóbbiak különösen a has felső részét érinthetik. Mindenképpen érdemes figyelnünk az étrendünket, és orvoshoz fordulni abban az esetben, ha a krónikus hasmenés akkor is fennáll, ha sok zöldséget és gyümölcsöt, illetve rostokban gazdag élelmiszereket fogyasztunk. Akkor is vizsgáltassuk ki magunkat, ha egy külföldi utazás után kezd el erősen fájni a hasunk. A hasfájás és szűnni nem akaró hasmenés parazitafertőzésre is utalhat A végbéltájék viszketése is utalhat parazitafertőzésre, különösen például akkor, ha valamilyen féreg, giliszta támadta meg a szervezetünket. A viszketés idején, általában az esti órákban ugyanis a nőstények a végbél közeléhez mennek, hogy ott lerakják a tojásaikat.

Ez járhat együtt a kellemetlen érzésekkel. Ha az érintett területet erőteljesen vakarjuk, akkor azzal a bőr sérüléseit is kockáztatjuk, ezzel pedig megnőhet a másodlagos bakteriális fertőzések esélye. Mivel a viszketés a leggyakrabban este vagy éjszaka jelentkezik, ez a pihentető alvást is megzavarhatja. A bélrendszerben élősködő parazitákra utalhat az is, ha valaki fáradékony, gyenge. Ebben az esetben ugyanis a paraziták felszívódási zavarokat okozhatnak, és a sejtjeinkhez nem jut elegendő vitamin, ásványi anyag vagy akár szénhidrát, zsiradék. Ennek súlyos következményei lehetnek, állandó fáradtság, kimerültség, depresszió, enerváltság vagy letargia. Ha ezeket a tüneteket tapasztaljuk magunkon, annak ellenére, hogy egészségesen és változatosan táplálkozunk és eleget alszunk, mindenképpen keressük fel az orvosunkat. Az is a fertőzöttség jele lehet, ha valakinek hirtelen megnő az étvágya, sokkal többet eszik, mint korábban, mégis veszít a súlyából. Ilyenkor ugyanis a bélrendszerben lévő férgek , giliszták egyszerűen "eleszik" a beteg elől a táplálékot, így annak ellenére éhezik meg gyakrabban és veszít is a súlyából, hogy eleget eszik.

A bélrendszerben található paraziták a hangulatunkra is hatással lehetnek, a bélrendszer és az idegrendszer ugyanis rendkívül szoros egységként működik, egyes szakértők szerint például a bélrendszeri gyulladások az agy működését is befolyásolják. A paraziták által előállított, mérgező hatású melléktermékek megtámadhatják a bélrendszerben található neuronokat és neurotranszmittereket, befolyásolhatják azok normális működését, így hangulatzavarokat, nyugtalanságot, idegességet, rosszkedvet okozhatnak. Meglepő módon, a fogcsikorgatás is lehet annak a tünete, hogy a szervezetünkben elszaporodtak a parazikát. Egy, 2010-ben a Dental Research Joural című szaklapban megjelent tanulmány szerint az éjszakai fogcsikorgatás (vagyis a bruxizmus) hátterében a paraziták okozta szorongás és nyugtalanság is állhat. Ez a tünet különösen a gyermekekre lehet jellemző.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://immunrendszerabc.blog.hu/api/trackback/id/tr8518032118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása