Tegyél az egészségedért minden nap!

Tüdő tisztitó!

2023/01/22. - írta: Ketti18

A Lung Focus egyszerre képes a légzőrendszer és az immunrendszer támogatására.

A termékben lévő hatóanyagok megsokszorozzák egymás hatását, így segítik elő a tüdő működését, és az immunrendszer normál funkcióit is. Támogassuk a tűdőnk munkáját, hálás lesz érte!

Itt a lehetséges megoldás!

Aktuális, nem csak utókezelésként, de dohányosok, allergiában szenvedők, és légzési nehézségekben szenvedők számára is.

 

 Termék tapasztalatok!

Első napos saját tapasztalatom, hogy este nem súgott a mellkasom, éjszaka nem ébredtem fel a fullasztó köhögésre és most már, tudok mély levegőt venni úgy, hogy nem súg a mellkasom és nem érzem a köhögési ingert! Amikor köhögők, akkor szakad fel és nem fulladozok!

Bátran mondom, hogy egy fantasztikus új terméket kaptunk, amit az Ökonet Webshopban találtok A lélegzőrendszer és az immunrendszer támogatására... Nehéz légzés..., post covid.... dohányzás..... esetén mindenképp...

Sz.A. Tapasztalata: 

Krónikus asztmásként, posztkovid tünetekkel 2. napja szedem a kapszulát. Azonnal éreztem a hatását, megszűnt a légszomjam, az apró köhécseléseim. Nyugodtan végig aludtam az elmúlt 2 éjszakát. Szuper!

Egy másik tapasztalatot is meg osztok veletek!

2022 márciusban került be a lung focus a rendszerbe! vizsgálat mutatta hogy a tüdő 27 % on működik el kezdte szedni az olajfát és a lung focust az úr 4 hónap múlva vissza mentek kontrollra orvoshoz és akkor már 44% os tüdő kapacitást mutatott a lelet.

 Bővebb leírást itt találtok!

 

https://biocomnetwork.hu/hirek/lung-focus-vadonatuj-termek-a-legzorendszer-es-az-immunrendszer-tamogatasara

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://immunrendszerabc.blog.hu/api/trackback/id/tr718032088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása