Tegyél az egészségedért minden nap!

Magamról!

2021/09/28. - írta: Ketti18

Sziasztok! Pár szót magamról! Nagymama vagyok! 54 éves  akkor már adjam fel várjam azt hogy majd cukros legyek magas vérnyomásos meg szenilis mert jön az öregkor és ezzel jár. Hát bocsi de nem! Törődjek bele mert az orvosok nem mondták el hogy az ízületi problémákra van más is megoldás mint a mideton ami tönkre teszi a májat. Ja meg jön érszűkület meg meszesedés stb meg a többi nyavalya. Mert ez a korral jár. Mert nem mondták hogy mekkora dózisra van szüksége a szervezetünknek vitaminokból ásványi anyagokból ahhoz hogy normálisan tudjon működni.

Pl hogy a magas vérnyomás csak is kizárólag a kalcium hiánya miatt van .Eszel kalcium forrású élelmiszert szedsz kalciumot még is magas a vérnyomásod kevés a kalcium be vitel vagy nem tud beépülni valamiért. Ezt kutatások bizonyítják. Fogadjam el azt hogy a legtöbb vitamin készítményt úgy készítettek hogy éppen csak meg akadályozza mondjuk a skorbutot. Fogadjam el azt hogy ahhoz hogy a napi vitamin szükséglethez minimum 1 kg zöldséget vagy gyümölcsöt vagy mindkettőt kéne megenni minden egyes vitaminhoz .Mert már nincs meg a vitamin tartalma úgy minta 70-80 as években.  Addig keresgéltem az interneten amig meg nem találtam azokat a vitaminokat étrend kiegészítőket amik hatásosak tényleg használnak nem csak éppen hogy, ne legyek angolkoros pl D vitamin. És igen ehhez élet módot is kell váltani el hagyni a  cukrokat, fehér lisztet stb. De megéri hogy egészség helyre álljon!

Persze természetesen azok a termékek drágábbak a boltban mert egészséges. A fehér liszt 100 ft a kukoricaliszt 240 ft vagy rizsliszt 390 ft. De ha beteg leszel akkor az pár száz forint különbség az 10-100 ezrekben fog mutatkozni a fizetéseden. Akkor most melyiket éri meg most kiadni kicsit többet az egészséged megőrzése céljából vagy később orvoshoz járni táppénzt kapni vagy ne adja isten el veszíteni a munkád mert nem tudsz teljesíteni ahogy kell. Sajnos én már ezen túl vagyok. Egészségügyi problémái miatt nem tudjuk alkalmazni. Nem emelhet ,nem nyúlhat vegyszerbe, nem végezhet ülő munkát. Ezek a válaszok. Most hozom rendbe de természetesen nem 1-2 nap nem is 1 hónap. Van lumbágó meszesedés, porc összecsúszás, vese szűkület, allergia vegyszerekre, gyógyszerekre, reflux! . Ezért adjam fel, vagy járjak orvoshoz aki gyógyszert gyógyszer hátán ír fel azt úgy se segít mert a tüneteket kezeli nem problémát oldja meg. Eddig is szedtem vitaminokat nem segítettek olyan szinten ahogy azt el várná az ember. Mert nincs bennük meg a megfelelő dózis vagy mert szintetikus. Köszönöm nem kérek belőlük.

Olcsóbb és ha nem segít akkor drágább lesz mert vagy kidobod vagy jön a betegség meg a gyógyszerek akkor mi értelme. Nem hiszel nekem akkor nézd meg milyen problémával küzdesz és nézd meg milyen vitamin vagy ásványi anyag kell ahhoz hogy az a szerv normálisan működjön. Tudtad hogy a szervezetnek a normál működéshez 91 esszenciális tápanyagra van szüksége a  normál működéshez te szeded mindet? Nem vagy igen akkor kevés a hatóanyag abba amit szedsz. Segíteni akarók Neked nem magamnak mert én már szedem használom őket. Neked akarók segíteni hogy Neked is rendbe legyen az egészséged. Most ezek a vitaminok és az élet mód váltás kezd segíteni. Tényleg van javulás. Biztos még kell jó pár hónap de megéri. Mert van 3 gyönyörű gyermekem és 2 unokám a párom és még szeretnék velük lenni nagyon sokáig. A családom akikkel szintén szeretnék még sokáig együtt lenni.  Aki velem tart annak ígérem hogy nem bánja meg és segítek mindenben. 

Segíteni szeretnék nekik hogy jobb legyen az életük és ne azzal kelljen foglalkozniuk hogy már megint újabb gyógyszer újabb probléma van az egészségükkel ha nem arra koncentrálhassanak ami fontos nekik gyerekek unokák nyaralás stb.  Neked is lehet bevételed ha csatlakozol.   Ezt én vállaltam mert megéri mert később lesz eredménye. Minden téren egészség pénz szabadidő. Nem utolsó sorban a családom egészsége is biztonságban van.. Rajtad múlik milyen gyorsan és milyen mértékben tudsz előre jutni! Mivel nincs személyes kontaktus ezért nehezebb. Sajnos mindenkinek egyenként nem tudok Messengerbe leírni mindent. Mindenkihez el menni se tudok egyenként és nem akarok tolakodó se lenni. Ezért hoztam létre ezt a blogot így mindenki látja a fontos infókat mi mire jó. Igyekszem minél több infót ki tenni .De van rá lehetőség a személyesen is találkozhassunk egy bemutatót szerveznék ha van rá igény. Az árak azért nincsenek kint mert mi csak tájékoztatunk benneteket erről a lehetőségről és rendelhettek tőlünk vagy regisztrálhatok a rendszerbe vevőnek vagy munkatársnak. A regisztrációs kódot tőlem kérhetitek. De erről bővebben kérj infót. El mondom hogy ez a része hogy működik. Köszönöm hogy el olvastad kérlek tégy egy likot ha végig olvastad!

Címkék: Magamról
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://immunrendszerabc.blog.hu/api/trackback/id/tr4416703010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása